Nepozabno odštevanje do novega leta v Rimskih termah

Dec 18, 2019
< 1 min branje

Revija Direktor objavlja tudi tiskane
članke, ki so dostopni našim naročnikom.

Rimske terme silvestrovanje
Silvestrovanje

Revija Direktor objavlja tudi tiskane
članke, ki so dostopni našim naročnikom.

Odštevajte zadnje sekunde starega leta in pozdravite 2020 v stilu. Čudovit kraj za elegantno praznovanje tega posebnega večera so Rimske terme, oaza miru, le 15 minut oddaljena od Celja.

Tam za svoje goste pripravljajo kar tri silvestrske zabave. Silvestrovanje v Sofijinem dvoru v A la carte restavraciji Sofija se bo odvijalo ob spremljavi plesne glasbe ter izbranega 6-hodnega silvestrskega menija v elegantnem, intimnem vzdušju. V restavraciji cesarja Ferdinanda bo gostom postrežen izbran 3 hodni meni z dodatkom izbrane bifejske ponudbe ob spremljavi žive glasbe, medtem ko bo silvestrovanje v Kavarni princese Viktorije potekalo ob plesnih ritmih pod vodstvom DJ-ja in samopostrežnega menija.

»Novo leto bomo praznovali v modernem slogu in s posebnimi presenečenji,« je povedala Saša Omahna, vodja wellnessa v termah, kjer je vse na enem mestu – sprostitev telesa in duha s hišnimi rituali, športnimi in sprostitvenimi aktivnostmi in izbranim kulinaričnim doživetjem.

Saša Omahna
»Novo leto bomo praznovali v modernem slogu in s posebnimi presenečenji,« je povedala Saša Omahna, vodja wellnessa Rimske terme.

DELI:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Novice Revije Direktor

Pridobite brezplačen dostop do najpomembnejših novic, poslanih na vašo e-pošto