Podarite eno izmed najbolj zaželenih poslovnih daril

Feb 11, 2020
5 min branje

Revija Direktor objavlja tudi tiskane
članke, ki so dostopni našim naročnikom.

Select box
Select Box doživetja

Revija Direktor objavlja tudi tiskane
članke, ki so dostopni našim naročnikom.

Ste kdaj razmišljali, da bi se za uspešno delo in zagnanost zahvalili poslovnim partnerjem in svojim sodelavcem ter jim tako sporočili, da so vam pomembni? Hvaležnost za uspešno delo jim lahko izkažete z razvajanjem v termah ali vrhunskih wellnessih, kjer bodo deležni nepozabne sprostitve. Pomembne poslovne partnerje navdušite z nastanitvami v luksuznih hotelih, gurmane pa odpeljite na prvovrstno večerjo, ki bo zadovoljila najbolj zahtevne okuse. Za vse ljubitelje priznanih vin je na voljo odlična vinska degustacija, ki bo utrdila poslovne vezi.

 

Presenetite jih in spodbudite timski duh ter zvišajte motivacijo! Nad rezultatom boste presenečeni! Izbor darilnih paketov SelectBox ponuja nešteto možnosti za krepitev dobrih odnosov.

Falkenteinter Hotel
Degustracija vin v Ljubljani. Foto: SelectBox.
IDEALNA SPROSTITEV OB MORJU

Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera je nastanitev, s katero boste zagotovo navdušili vaše najboljše poslovne partnerje in sodelavce. Punta Skala v bližini Zadra je vsekakor eden izmed najlepših krajev na Hrvaškem. Hotel se ponaša s petimi zvezdicami, kar bo njihovo bivanje dvignilo na najvišji možen nivo. Brbončice bodo lahko razvajali v hotelski restavraciji, ki združuje mediteransko, italijansko ter južnotirolsko kuhinjo, stresa in skrbi pa se bodo otresli v kar 6.000 m2 velikem Spa centru, ki ga uvrščajo v sam vrh hrvaških spa destinacij. Acquapura Black & White SPA je ime wellnessa, ki ga poveličujejo najsodobnejše dizajnerske linije in prijeten intimen ambient. Pohvali se lahko s Thalasso notranjim bazenom, ki je povezan z zunanjim bazenom, prostorom z različnimi savnami: finska savna, parna kopel, sole-parna kopel, savna s pogledom na morje, Hammamom ali turško kopeljo, prostorom za počitek s panoramskim pogledom, sobo z vodnimi posteljami, privatnim SPAjem, kanalom s hladno vodo, drobljenim ledom za osvežitev, različnimi prostori za sprostitev in počitek 

Čudovit pogled na morje bo iz moderno zasnovanega hotela Falkensteiner s panoramskim razgledom le še dopolnil dejstvo, da jih cenite in jim privoščite le najboljše. Več o ponudbi si lahko pogledate v SelectBox darilnih paketih tukaj.

Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera. Foto: SelectBox
PODARITE JIM POČITEK V TERMAH

Da bi vaša ekipa ves čas delala z enako zagnanostjo, kipela od idej in bila kar najbolj produktivna, potrebuje vsake toliko časa malce spodbude.

Omogočite jim lahko sproščujoč oddih v Rimskih termah ter s tem možnost, da se še bolje povežete ter utrdite vezi. Kopanje v zdravilni termalni vodi, obisk vrhunskega wellness centra, kjer si bodo lahko privoščili antistresno masažo, nego obraza, manikuro, pedikuro, poleg tega pa se bodo lahko sprostili v bogati ponudbi sveta savn, jim bo omogočilo, da se na delo vrnejo osveženi, s še več idejami. Dan v termalnem centru lahko zaokrožijo z bogato gurmansko a la carte večerjo v hotelski restavraciji Sofija. Da pa se sproščujoče druženje ne bi končalo prehitro, ga lahko podaljšajo preko celega konca tedna ter svojimi sodelavci ali poslovnimi partnerji bivajo v Zdraviliškem hotelu s 4 zvezdicami.

Poslovno druženje v wellness ali termalnem centru je edinstvena priložnost, da jih navdušite in sprostite, delo pa bo posledično potekalo učinkoviteje in hitreje. Pravi naslov za poslovno wellneško druženje boste našli v bogati ponudbi darilnih paketov SelectBox.

Rimske terme
Rimske terme. Foto: SelectBox
NAVDUŠITE JIH S KOZARČKOM VRHUNSKIH VIN

Zakaj se letos skupaj s sodelavci ali poslovnimi partnerji  ne bi odpravili na nepozabno druženje ob degustaciji vrhunskih slovenskih in svetovnih vin? Na zabaven način skozi skupinske igre vas bodo v prefinjen svet vinskih tonov v kar 300 let stari vinski kleti popeljali na degustaciji vin v Ljubljani.  Preizkušajte svoje brbončice z raznimi vini ob prijetnih družabnih igrah, pridobite nova znanja o slovenskih vrstah vina in se sladkajte z okusnnimi prigrizki. V Panorami stara pošta v Kranju pa boste lahko kramljali ter okušali vina s pogledom na najlepši del starega dela mesta. S svojim poslovnim timom izkusite edinstveno doživetje ob degustiranju rdečih, belih in penečih vin vrhunske kakovosti. J.P. Chenet, Champagne Louis Roederer, Soligio in Verus so le nekatere izmed svetovno znanih vinskih kleti. Spoznajte nekaj novega, nasmejte se ob prijetnem kramljanju in okušanju žlahtnih kapljic ter prigrizkih, ki bodo perfektno dopolnjevali vinske okuse.

Še več o ponudbi si lahko preberete tukaj in svoje sodelavce ter poslovne partnerje razveselite z zabavnim druženjem s SelectBox darilnimi paketi.

Stara pošta
Panorama Stare poštev v Kranju. Foto: SelectBox
POSLOVNO DARILO V ISTRSKEM LUKSUZU

Ključno je, da vsi člani v poslovnem svetu – zlasti tisti na avtoritetnih položajih – ostajajo profesionalni v svojih interakcijah s sodelavci.

S kulinaričnim doživetjem ne morete nikoli zgrešiti. Profesionalno in hkrati sproščeno bodo vaši sodelavci ter poslovni partnerji deležni vrhunske več-hodne pogostitve v Roxanich Restaurant & Wine, v slikovitem istrskem mestecu Motovun. Restavracija se ponaša z impresivno vinoteko, gastronomska ponudba pa z istrskimi specialitetami in lokalno kulinariko. Z obiskom  Roxanich Restaurant & Wine boste svojim partnerjem omogočili spoznavanje okusov Istre in njene bogate kulinarične dediščine. V kolikor bi si s sodelavci in poslovnimi partnerji želeli preživeti dodaten dan v Istri, pa vam pri Roxanich Heritage Hotel ponujajo tudi unikatno moderno nastanitev s sanjskim pogledom na pokrajino doline reke Mirne. Hotel se ponaša s teraso z bazenom ter spa in wellness centrom s finsko savno in turško kopeljo. Ker si soustvarjalci vaše poslovne zgodbe zaslužijo le najboljše, bo tovrstno doživetje darilo, ki bo zadostilo željam še tako zahtevnim gurmanskim in turističnim uživačem.

Podarite jim istrsko pravljico v SelectBox darilnih paketih in jih razveselite s pravim luksuzom.

Motovun
Roxanich Restaurant & Wine. Foto: SelectBox
SKUPNI ODDIH V MISTIČNEM DVORCU

Da bi popeljali misli stran od službenih obveznosti in se za kratek čas sprostili, se z sodelavci ali poslovnimi partnerji odpravite na raziskovanje ene izmed najbogatejših vinorodnih pokrajin v Sloveniji.

Podarite jim nočitev v Vinogradniškem dvorcu Zlati grič, na čudoviti in mirni okolici, kjer vam prijazno osebje nudi tudi oglede vinske kleti z degustacijo in kulinarično ponudbo v gostilni. Izvedeli boste marsikaj o 800-letni tradiciji pridelave kvalitetnega vina, med katerega sodita beli sorti laški in renski rizling ter rdeča sorta modra frankinja. Da se vam ob koncu dneva ne bo mudilo domov in da se boste lahko popolnoma prepustili užitkom, vam na Vinogradniškem dvorcu Zlati grič omogočajo prenočitev v njihovih čudovitih in mirnih apartmajih, ki jih obkrožajo vinogradi. Prijetno okolje obronkov Zreškega Pohorja, bo poskrbelo za piko na i, da bo delo v vašem podjetju potekalo v še večjem sožitju, sodelavci in poslovni partnerji pa boste zgradili še močnejše in pristnejše medsebojne vezi.

Kako priti do idiličnih doživetij v sklopu SelectBox darilnih paketov na deželi, si lahko pogledate tudi tukaj.

Zlati grič
Vinogradniški dvorec Zlati grič. Foto: SelectBox

SelectBox je prava oaza gurmanskih doživetij, wellness tretmajev, adrenalinskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

SelectBox

DELI:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Novice Revije Direktor

Pridobite brezplačen dostop do najpomembnejših novic, poslanih na vašo e-pošto