6. Dnevi prava zasebnosti

Terme Olimia Podčetrtek, 23. in 24. 4. 2020

Dogodek poteka 23. 4. 2020 med 9.00–17.45 ter 24. 4. 2020, 9.00–15.00

Več info na www.uradni-list.si

Uradni list Republike Slovenije, d. o. o., v sodelovanju z družbo Info hiša, d. o. o., 23. in 24. aprila 2020, v Termah Olimia Podčetrtek, prireja 6. Dneve prava zasebnosti in varovanja informacij. 6. dnevi prava zasebnosti prinašajo že uveljavljene teme, pa tudi novo osvežitev, ki jo narekujejo razmere varnosti informacij po svetu.

Še vedno bodo glavni temi namenili vprašanju varstva osebnih podatkov ter, kje bomo z ZVOP-2 v trenutku same konference. V tem delu na konferenco vabijo ugledne predstavnike države, da pojasnijo, kakšne so oziroma bodo rešitve nove zakonodaje. Zbirajo pa tudi nekaj najpogostejših praktičnih primerov, kje se zaradi GDPR še vedno zatika in kako rešimo nekaj gordijskih vozlov.

Poseben poudarek bo namenjen varovanju informacij v IoT (internet stvari) in kibernetski varnosti, ki jo bodo začinili s hekanjem prav posebnega govorca. Ne bodo pa pozabili tudi marketinga, kjer se še kar prepletajo različna, pogosto napačna, tolmačenja GDPR – če bo takrat že sprejet tudi ZVOP-2, pa bodo razkrili, kaj je drugače, kot sedaj, in ponudili rešitve.