Naučite se prodajati bolje, da boste prodali več

Izobraževanje poteka online v torek, 9. junija 2020

Izobraževanje poteka v sodelovanju svetovalnega podjetja EVRA in OOZ Maribor

Več info na www.ooz-maribor.si

Prodaja je v podjetju ena najpomembnejših funkcij, v trenutni situaciji je še pomembnejša kot kadarkoli. Brez prodaje ni pritoka denarja v podjetje in brez pritoka denarja ni podjetja.

Ne glede na velikost podjetja je zelo pomembno, da uspešno in sistematično nastavimo prodajno funkcijo v podjetju. Bodisi imamo za to zaposlene sodelavce, ali pa se te pomembne funkcije lotimo kar vodje.

Prodajo gradi ODNOS, veščine coachinga,  mentoriranja in svetovanja pa nam pri tem nudijo pomembno prednost pred ostalimi. Odločite se za investicijo, ki se vam bo vsaj 10-kratno povrnila!

Spletna delavnica je namenjena podjetnikom, obrtnikom in prodajalcem, ki imate stik s strankami in želite poglobiti svoje odnose z njimi, saj se zavedate, da je gradnja na dolgoročnih odnosov in zaupanje zvestih strank pomembna prednost pred konkurenco.

Vsebina spletne delavnice:

  • Moja najboljša stranka in kako najdem pot do nje
  • Zakaj z nekaterimi strankami ne najdem stika in kako to, da jih lahko tako hitro izgubim
  • Tips&tricks najboljših prodajalcev
  • Veščine Co-Men-Co in kako me lahko 3-2-1 podprejo v uspehu
  • Kaj se je spremenilo po Korona krizi
  • Preplet dobre prakse in priložnost za vprašanja udeležencev

 

Spletna delavnica bo potekala v torek, 9.6.2020, med 9:30 in 11:00.

Vzemite uspeh v svoje roke!
Povečajte prodajo preko zadovoljstva strank in sebe!

Delavnico bo vodila Simona Lobnik Ambrožič predavateljica, poslovna coachinja in sistemska psihodinamska procesna konzultantka iz podjetja EVRA d.o.o., ki je specializirano za rešitve v hitro rastočih podjetjih na področju razvoja zaposlenih, prodaje, vzpostavljanja vodstvene odličnosti ter komunikacije. Simona ima večletne izkušnje s prodajo ter svetovanji prodajalcem in managementu v podjetjih na področju interne in eksterne komunikacije ter psihodinamike. Dela z nekaterimi najpomembnejšimi domačimi podjetji. Licencirana je za SDI, NLP, SPOK.

Več informacij in prijave: www.ooz-maribor.si/dogodki