Ujemi ritem življenja

Okt 12, 2020
2 min branje

Revija Direktor objavlja tudi tiskane
članke, ki so dostopni našim naročnikom.

Knjiga Ujemi ritem življenja
Predstavitev knjige Ujemi ritem življenja

Revija Direktor objavlja tudi tiskane
članke, ki so dostopni našim naročnikom.

Ko se znajdemo v osebnem ali splošnem družbenem kaosu, včasih potrebujemo pomoč pri odrivu naprej. Blagodejna in učinkovita je lahko že spodbudna beseda.

Zato vabljeni k branju knjige UJEMI RITEM ŽIVLJENJA, knjigi za osebni menedžment o tem, kako voditi sebe. Naj bo to namig za življenjski premik. Skrbno branje lahko pripomore k posameznikovi evoluciji zavesti.

Knjiga Irene Potočar Papež
UJEMI RITEM ŽIVLJENJA, knjiga za osebni menedžment.

Avtorica knjige Irena Potočar Papež vas skozi vrednote, ki plemenitijo naš vsakdan, vaje in resnične navdihujoče zgodbe, s katerimi predstavljene vrednote potrjuje, vodi skozi strani v knjigi. Zadnje, 15., poglavje so na njeno povabilo stkale ženske, pravi jim superženske, ki s svojimi zgodbami navdušujejo in opogumljajo bralke, da ujamejo svoj pravi ritem življenja. To so Petra Arula, Suzi Asfour, Ivjana Banić, Lea Filipovič, Lorella Flego, Ljubica Horvat, Zori Jakolin, Nataša Jeza Kotnik – Natka, Simona Lobnik Ambrožič, Andrejka Preskar, dr. Ana Tavčar, Blanka Thomas (Maginja Blinkita), Irena Vide in Anja Vogrič. Obilo miselnih »vitaminov« v obliki besed je dodal v predgovoru mag. Martin Lisec.

Irena Potočar Papež z novo knigo
Irena Potočar Papež, motivacijska predavateljica, avtorica knjig in moderatorka.

Poglavja v knjigi razkriva naslednja zgodbica, ki jo je avtorica napisala na ovitku knjige …

Na klepetu ob kavi so se dobile prijateljice LJUBEZEN, VZTRAJNOST, POZITIVNA NARAVNANOST, PRIJAZNOST, SAMOPODOBA, ZDRAVA TEKMOVALNOST in HVALEŽNOST. Po krajšem druženju so ugotovile, da jim za popolnost nekaj manjka. Zato so BREZ PREDSODKOV povabile medse še SOČUTJE, SPOŠTOVANJE, RAVNOVESJE in POGUM. Pogovarjali so se o ŽIVLJENJSKEM POSLANSTVU, STRASTI in CILJIH.

Med sproščenim kramljanjem in v zabavnem vzdušju so družno ugotovili, da skupaj uravnavajo RITEM ŽIVLJENJA. Spoznali so, da se dopolnjujejo in le v sozvočju ohranjajo ali ustvarjajo kolo ravnovesja. Življenjskega ravnovesja. V svojo družbo s pomočjo v tej knjigi zapisanih modrovanj in zgodb vabijo tudi tebe, draga bralka, dragi bralec.

DELI:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Novice Revije Direktor

Pridobite brezplačen dostop do najpomembnejših novic, poslanih na vašo e-pošto