Dogodki

6. Dnevi prava zasebnosti

Terme Olimia Podčetrtek, 23. in 24. 4. 2020

Dogodek poteka 23. 4. 2020 med 9.00–17.45 ter 24. 4. 2020, 9.00–15.00

Več info na www.uradni-list.si

Uradni list Republike Slovenije, d. o. o., v sodelovanju z družbo Info hiša, d. o. o., 23. in 24. aprila 2020, v Termah Olimia Podčetrtek, prireja 6. Dneve prava zasebnosti in varovanja informacij. 6. dnevi prava zasebnosti prinašajo že uveljavljene teme, pa tudi novo osvežitev, ki jo narekujejo razmere varnosti informacij po svetu.

Še vedno bodo glavni temi namenili vprašanju varstva osebnih podatkov ter, kje bomo z ZVOP-2 v trenutku same konference. V tem delu na konferenco vabijo ugledne predstavnike države, da pojasnijo, kakšne so oziroma bodo rešitve nove zakonodaje. Zbirajo pa tudi nekaj najpogostejših praktičnih primerov, kje se zaradi GDPR še vedno zatika in kako rešimo nekaj gordijskih vozlov.

Poseben poudarek bo namenjen varovanju informacij v IoT (internet stvari) in kibernetski varnosti, ki jo bodo začinili s hekanjem prav posebnega govorca. Ne bodo pa pozabili tudi marketinga, kjer se še kar prepletajo različna, pogosto napačna, tolmačenja GDPR – če bo takrat že sprejet tudi ZVOP-2, pa bodo razkrili, kaj je drugače, kot sedaj, in ponudili rešitve.

Naučite se prodajati bolje, da boste prodali več

Izobraževanje poteka online v torek, 9. junija 2020

Izobraževanje poteka v sodelovanju svetovalnega podjetja EVRA in OOZ Maribor

Več info na www.ooz-maribor.si

Prodaja je v podjetju ena najpomembnejših funkcij, v trenutni situaciji je še pomembnejša kot kadarkoli. Brez prodaje ni pritoka denarja v podjetje in brez pritoka denarja ni podjetja.

Ne glede na velikost podjetja je zelo pomembno, da uspešno in sistematično nastavimo prodajno funkcijo v podjetju. Bodisi imamo za to zaposlene sodelavce, ali pa se te pomembne funkcije lotimo kar vodje.

Prodajo gradi ODNOS, veščine coachinga,  mentoriranja in svetovanja pa nam pri tem nudijo pomembno prednost pred ostalimi. Odločite se za investicijo, ki se vam bo vsaj 10-kratno povrnila!

Spletna delavnica je namenjena podjetnikom, obrtnikom in prodajalcem, ki imate stik s strankami in želite poglobiti svoje odnose z njimi, saj se zavedate, da je gradnja na dolgoročnih odnosov in zaupanje zvestih strank pomembna prednost pred konkurenco.

Vsebina spletne delavnice:

 • Moja najboljša stranka in kako najdem pot do nje
 • Zakaj z nekaterimi strankami ne najdem stika in kako to, da jih lahko tako hitro izgubim
 • Tips&tricks najboljših prodajalcev
 • Veščine Co-Men-Co in kako me lahko 3-2-1 podprejo v uspehu
 • Kaj se je spremenilo po Korona krizi
 • Preplet dobre prakse in priložnost za vprašanja udeležencev

 

Spletna delavnica bo potekala v torek, 9.6.2020, med 9:30 in 11:00.

Vzemite uspeh v svoje roke!
Povečajte prodajo preko zadovoljstva strank in sebe!

Delavnico bo vodila Simona Lobnik Ambrožič predavateljica, poslovna coachinja in sistemska psihodinamska procesna konzultantka iz podjetja EVRA d.o.o., ki je specializirano za rešitve v hitro rastočih podjetjih na področju razvoja zaposlenih, prodaje, vzpostavljanja vodstvene odličnosti ter komunikacije. Simona ima večletne izkušnje s prodajo ter svetovanji prodajalcem in managementu v podjetjih na področju interne in eksterne komunikacije ter psihodinamike. Dela z nekaterimi najpomembnejšimi domačimi podjetji. Licencirana je za SDI, NLP, SPOK.

Več informacij in prijave: www.ooz-maribor.si/dogodki

Spletni seminar – Dvignimo sodelavce na polno produktivnost »po koroni«

Izobraževanje poteka online v ponedeljek, 15. junija 2020, med 10.00 in 12.30

Izobraževanje poteka v sodelovanju svetovalnega podjetja EVRA in Uradnega lista RS.

Več info na www.uradni-list.si

Kako ste se v vašem podjetju odzvali na obstoječe razmere, ki so nas doletele in presenetile prav vse? Se je v tem času spremenilo mentoriranje in vodenje vaših zaposlenih?

Korona razmere so pri večini spremenile pogoje poslovanja, razmere na trgih, pa tudi pustile svoje pečate v psihi in podzavesti posameznikov. Zdaj je čas, ko se bo izkazalo, kdo bo preživel in kdo pogorel. Zato smo za vas pripravili aktualno interaktivno spletno delavnico za vodje, na kateri bomo pregledali aktualne problematike, s katerimi se podjetja srečujejo v času gospodarskega »oživljanja po koroni«.

Sodelavce bo treba znova dvigniti na polno produktivnost, vodenje pa odslej ne bo več enako. Potrebni bodo novi pristopi. To pa je priložnost, da vodje okrepite svoje vodstvene kompetence, še bolj povežete svojo ekipo ter dosežete in presežete zastavljene poslovne cilje.

Na delavnici bomo obravnavali:

 • Spremenjeno realnost – kako se vodje znajdemo v njej
 • Novo vodenje – coaching-mentoring-consulting
 • Upravljanje sprememb in optimizacija poslovanja
 • Tips&tricks za večjo produktivnost in izboljšanje klime v podjetju »po koroni«

 

Delavnico bosta vodila Simona Lobnik Ambrožič in Igor Ambrožič, konzultanta iz podjetja EVRA.

Več informacij in prijava na izobraževanje TUKAJ

Naj promocijski materiali prodajajo za vas!

Izobraževanje poteka online v sredo, 17. junija 2020, med 18.00 in 19:00

Izobraževanje poteka v sodelovanju svetovalnega podjetja EVRA in OOZ Maribor

Več info na www.ooz-maribor.si

Pomislite na znamke, ki jih poznate in obožujete: Coca Cola, Apple, Nike, Cedevita, Lučka, Solea itd. Zakaj te znamke tako izstopajo iz povprečja? In zakaj se tako zasidrajo v vašo podzavest? Vse to se ne zgodi zgolj po naključju. Za blagovnimi znamkami, ki so zapomnljive, stoji spretno načrtovanje in proaktivno delo.

Korona situacija nam je vsem dala vetra, tudi v obliki novih izzivov komunikacije s strankami,  zato je  še posebej pomembno postati in/ali ostati prisoten na trgu. Pri tem vam pomagamo z ustvarjanjem in razvijanjem znamke, ki izstopa. Dobra vizualna identiteta pri tem igra ključno vlogo.

Na delavnici boste spoznali, kako skozi vizualno identiteto podjetja:

 • sporočiti prave vrednote/zgodbo podjetja,
 • nagovoriti ključne potencialne stranke,
 • prepoznavati čustva vaših strank in vplivati nanje
 • se razlikovati od konkurence,
 • vzbuditi prave občutke in emocijo znamke,
 • izbrati primerno tipografijo in barvno shemo ter modernizirati logotip
 • uporabiti osnovne usmeritve za razvoj promocijskih materialov, embalaže, pisarniških in marketinških materiali, poslovnih daril itd. ter
 • v celoti razviti vizualno podobo podjetja, ki bo vaše poslovanje dvignila na višji nivo.

Delavnica je namenjena vsem podjetnikom in obrtnikom, ki bi želeli močno, izstopajočo znamko, pa še do tega trenutka niso ugotovili, kako jo doseči. Namenjena je tudi vsem, ki bi želeli brezplačno osebno oceno stanja učinkovitosti vizualne identitete podjetja.

Več informacij: www.ozs.si/Dogodki

Dober vodja – boljši družinski član

September 2020, Maribor

Septembra 2020 bomo podelili Certifikate Work & Life Balance v Sloveniji.

Septembra 2020 bomo podelili Certifikate Work & Life Balance v Sloveniji.
Raziskujemo delovanje tistih, ki ste v gospodarskih krogih prepoznani kot uspešen menedžer / direktor, ki zna navdihovati, motivirati in voditi zaposlene. Kaj pa vi in vaše zasebno življenje? Se znate posvetiti sebi in družini, prijateljem in vsemu, kar vas sprošča in bogati? 

S sodelovanjem Centra za raziskovalno in strokovno psihološko dejavnost UM v podjetju EVRA zajemamo in analiziramo izkušnje slovenskih direktorjev in višjih menedžerjev na področju ravnotežja med službenim in zasebnim življenjem. 

Septembra 2020 bomo že drugič podelili certifikate sodelujočim v raziskavi Work&Life Balance, torej tistim, ki dosegajo najvišje ravnotežje med službenim in zasebnim življenjem. Certifikate podpira tudi Slovenska kadrovska zveza.

Podrobnosti dogodka bodo znane kmalu.