Dogodki

6. Dnevi prava zasebnosti

Terme Olimia Podčetrtek, 23. in 24. 4. 2020

Dogodek poteka 23. 4. 2020 med 9.00–17.45 ter 24. 4. 2020, 9.00–15.00

Več info na www.uradni-list.si

Uradni list Republike Slovenije, d. o. o., v sodelovanju z družbo Info hiša, d. o. o., 23. in 24. aprila 2020, v Termah Olimia Podčetrtek, prireja 6. Dneve prava zasebnosti in varovanja informacij. 6. dnevi prava zasebnosti prinašajo že uveljavljene teme, pa tudi novo osvežitev, ki jo narekujejo razmere varnosti informacij po svetu.

Še vedno bodo glavni temi namenili vprašanju varstva osebnih podatkov ter, kje bomo z ZVOP-2 v trenutku same konference. V tem delu na konferenco vabijo ugledne predstavnike države, da pojasnijo, kakšne so oziroma bodo rešitve nove zakonodaje. Zbirajo pa tudi nekaj najpogostejših praktičnih primerov, kje se zaradi GDPR še vedno zatika in kako rešimo nekaj gordijskih vozlov.

Poseben poudarek bo namenjen varovanju informacij v IoT (internet stvari) in kibernetski varnosti, ki jo bodo začinili s hekanjem prav posebnega govorca. Ne bodo pa pozabili tudi marketinga, kjer se še kar prepletajo različna, pogosto napačna, tolmačenja GDPR – če bo takrat že sprejet tudi ZVOP-2, pa bodo razkrili, kaj je drugače, kot sedaj, in ponudili rešitve.

Promocijski materiali in publikacije – pomembna podpora v spremenjenih časih

Izobraževanje poteka online v sredo, 25. maja 2020, med 10.00 in 11:00

Izobraževanje poteka v sodelovanju svetovalnega podjetja EVRA in OOZ Maribor

Več info na www.ooz-maribor.si

Korona situacija nam je vsem dala vetra, tudi v obliki novih izzivov komunikacije med zaposlenimi. Pomembna je kontinuiteta in to da ohranjamo redne komunikacijske kanale ter preko njih komuniciramo z vsemi zaposlenimi. Komunicirati je pomembno o novostih, aktualnih projektih, skupnih zmagah in izzivih s katerimi se soočamo kot podjetje.

Na spletnem seminarju bomo govorili o pomenu internih komunikacij in publikacij za podjetja – s psihološkega in organizacijskega vidika. Govorili bomo tudi o pomenu vizualne identitete podjetja, s katero komuniciramo o vrednotah podjetja tako navznoter (med sodelavci, ekipo) ter navzven – do strank, uporabnikov, dobaviteljev itd.

Delavnico bodo vodili strokovnjaki s področja internega komuniciranja, publikacij in vizualnih komunikacij iz podjetja EVRA.

Obrtnik in podjetnik po novem – upravljanje v spremenjenih časih

Izobraževanje poteka online v torek, 9. junija 2020

Izobraževanje poteka v sodelovanju svetovalnega podjetja EVRA in OOZ Maribor

Več info na www.ooz-maribor.si

Čez noč smo bili postavljeni v novo realnost. Nastopil je čas podjetnika nove dobe.

Ta se ne boji sprememb, negotovih zunanjih okoliščin, temveč verjame v svojo ekipo, sliši njihove predloge in potrebe, korak za korakom gradi zaupanje znotraj ekipe ter stabilno usmerja preboj podjetja. 

Spletno delavnico bosta vodila Simona Lobnik Ambrožič in Igor Ambrožič, poslovna coacha in procesna konzultanta iz podjetja EVRA d.o.o.

Delavnica poteka v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor. 

Spletni seminar – Dvignimo sodelavce na polno produktivnost »po koroni«

Izobraževanje poteka online v ponedeljek, 15. junija 2020, med 10.00 in 12.30

Izobraževanje poteka v sodelovanju svetovalnega podjetja EVRA in Uradnega lista RS.

Več info na www.uradni-list.si

Kako ste se v vašem podjetju odzvali na obstoječe razmere, ki so nas doletele in presenetile prav vse? Se je v tem času spremenilo mentoriranje in vodenje vaših zaposlenih?

Korona razmere so pri večini spremenile pogoje poslovanja, razmere na trgih, pa tudi pustile svoje pečate v psihi in podzavesti posameznikov. Zdaj je čas, ko se bo izkazalo, kdo bo preživel in kdo pogorel. Zato smo za vas pripravili aktualno interaktivno spletno delavnico za vodje, na kateri bomo pregledali aktualne problematike, s katerimi se podjetja srečujejo v času gospodarskega »oživljanja po koroni«.

Sodelavce bo treba znova dvigniti na polno produktivnost, vodenje pa odslej ne bo več enako. Potrebni bodo novi pristopi. To pa je priložnost, da vodje okrepite svoje vodstvene kompetence, še bolj povežete svojo ekipo ter dosežete in presežete zastavljene poslovne cilje.

Na delavnici bomo obravnavali:

  • Spremenjeno realnost – kako se vodje znajdemo v njej
  • Novo vodenje – coaching-mentoring-consulting
  • Upravljanje sprememb in optimizacija poslovanja
  • Tips&tricks za večjo produktivnost in izboljšanje klime v podjetju »po koroni«

 

Delavnico bosta vodila Simona Lobnik Ambrožič in Igor Ambrožič, konzultanta iz podjetja EVRA.

Več informacij in prijava na izobraževanje TUKAJ

Dober vodja – boljši družinski član

September 2020, Maribor

Septembra 2020 bomo podelili Certifikate Work & Life Balance v Sloveniji.

Septembra 2020 bomo podelili Certifikate Work & Life Balance v Sloveniji.
Raziskujemo delovanje tistih, ki ste v gospodarskih krogih prepoznani kot uspešen menedžer / direktor, ki zna navdihovati, motivirati in voditi zaposlene. Kaj pa vi in vaše zasebno življenje? Se znate posvetiti sebi in družini, prijateljem in vsemu, kar vas sprošča in bogati? 

S sodelovanjem Centra za raziskovalno in strokovno psihološko dejavnost UM v podjetju EVRA zajemamo in analiziramo izkušnje slovenskih direktorjev in višjih menedžerjev na področju ravnotežja med službenim in zasebnim življenjem. 

Septembra 2020 bomo že drugič podelili certifikate sodelujočim v raziskavi Work&Life Balance, torej tistim, ki dosegajo najvišje ravnotežje med službenim in zasebnim življenjem. Certifikate podpira tudi Slovenska kadrovska zveza.

Podrobnosti dogodka bodo znane kmalu.