Letna naročnina na tiskano verzijo revije

4 izdaje letno

€ 39.60

+DDV

Letna

naročnina na tiskane

izdaje revije direktor

4 izdaje letno |  Tiskane izdaje | Brezplačna dostava

Preberite zgodbe uspešnih, da navdihnejo tudi vas. Najdite primere dobrih praks, po katerih se lahko zgledujete. In sprejmite odločitve, ki vas bodo podpirale na vaši poti.

V reviji Direktor lahko sledite zanimivim in aktualnim vsebinam s področij vodenja, prava, financ, prodaje, kadrovanja, komunikacije, marketinga, ekologije ter osebnostnega razvoja. Z nami boste na tekočem o najsodobnejših poslovnih rešitvah, oblikah upravljanja z resursi in tehnoloških novostih.

Naročnina

Podatki plačnika

Naslov za dostavo

Podjetje

Vaše naročilo

Izdelek Znesek
Letna naročnina na revijo  × 1 48.31 (vklj. z DDV)
Delni znesek 48.31 (vklj. z DDV)
Dostava
Znesek 48.31 (vsebuje 8.71 Splošna stopnja davka)
  • Plačilo poravnajte po predračunu, ki ga boste prejeli na vaš kontaktni e-naslov. Naročilo bo odposlano po pošti, ko prejmemo plačilo na naš bančni račun.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.« Preberite si več na strani: pravilnik o zasebnosti.