Letna naročnina na tiskano verzijo revije

4 izdaje letno

€ 39.60

+DDV

Letna

naročnina na tiskane

izdaje revije direktor

4 izdaje letno |  Tiskane izdaje | Brezplačna dostava

Preberite zgodbe uspešnih, da navdihnejo tudi vas. Najdite primere dobrih praks, po katerih se lahko zgledujete. In sprejmite odločitve, ki vas bodo podpirale na vaši poti.

V reviji Direktor lahko sledite zanimivim in aktualnim vsebinam s področij vodenja, prava, financ, prodaje, kadrovanja, komunikacije, marketinga, ekologije ter osebnostnega razvoja. Z nami boste na tekočem o najsodobnejših poslovnih rešitvah, oblikah upravljanja z resursi in tehnoloških novostih.

Povzetek naročila

  IzdelekCenaKoličinaDelni znesek
× Letna naročnina na revijo 41.58
41.58 (vklj. z DDV)

Podatki plačnika

Slovenija

Naslov za dostavo

Slovenija

Podjetje

Vaše naročilo

IzdelekDelni znesek
Letna naročnina na revijo  × 1 41.58 (vklj. z DDV)
Delni znesek41.58 (vklj. z DDV)
Dostava

Možnosti dostave bodo posodobljene ob zaključku nakupa.

Preračunaj poštnino
Znesek41.58 (vključuje 1.98 Znižana stopnja davka za knjige in časopise)
  • Plačilo poravnajte po podatkih, katere boste prejeli na vaš kontaktni e-naslov. Naročilo bo vključno z računom odposlano po pošti, ko prejmemo plačilo na naš bančni račun.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.« Preberite si več na strani: pravilnik o zasebnosti.