O nas

DIREKTOR je revija za vse, ki se na delovnem mestu, v poslu in poklicni dejavnosti srečujejo z izzivi vodenja. Delujemo s ciljem povezovanja, prepletanja dobrih praks, predstavitve uspešnih posameznikov in podjetij ter njihovih zgodb. Ob tem pa sporočamo, obveščamo, komentiramo, vabimo, izobražujemo in svetujemo.

Privoščite si čas zase in za svoj razvoj

Področje vodenja in na splošno managementa je izredno razvejano in pestro in temu sledijo tudi vsebine revije DIREKTOR. Sodoben vodja, direktor, manager mora imeti dober splošen pregled nad vsemi dejavnostmi in področji delovanja znotraj podjetja in navzven. Vemo tudi, da zahtevno in odgovorno delo direktorjev, managerjev in vodij zahteva specifičen življenjski slog, zato lahko v reviji najdete veliko koristnih člankov in nasvetov s tega področja.

Pridobite konkretne uporabne informacije, ki jih lahko takoj prenesete v prakso

Upravljanje podjetja in sprejemanje dobrih poslovnih odločitev zahteva poznavanje finančnega poslovanja, sledenje novostim v zakonodaji, optimalno upravljanje z vsemi viri, ob tem pa so nujne predvsem dobre komunikacijske veščine ter razumevanje delovanja posameznikov in timov. Ustvarjalci revije DIREKTOR vam približamo in predstavljamo vsebine z vseh naštetih področij. Prizadevamo si, da sodobne trende, primere dobre prakse iz slovenskega poslovnega okolja in znanstvena dognanja prevedemo v aplikativni strokovni jezik. Spoznali boste razmišljanje in izkušnje ljudi, ki stojijo za uspešnimi podjetniškimi zgodbami. Bralcu so informacije podane na način, da jih lahko takoj uporabi v svoji poslovni praksi.

Izvirni članki slovenskih avtorjev nagovarjajo aktualne izzive

Uredniški odbor sestavljamo strokovnjaki iz ključnih poslovnih področjih, kjer vsak na svojem strokovnem področju zagotavlja sodobne rešitve, ki nagovarjajo in rešujejo aktualne poslovne izzive. Interdisciplinarni pristop nam omogoča izpolnjevanje visokih standardov na področju kvalitete vsebine. Obenem pa so vsebine prilagojene slovenskemu bralcu, saj jih pišejo ugledi domači strokovnjaki.

Komu je revija namenjena?

Revijo redno prebirajo direktorji, managerji, vodje slovenskih podjetij v zasebni lasti kot tudi vodje v javnem sektorju. Vsebine so primerne tudi za ambicioznejše študente ekonomije, managementa, sociologije in psihologije.

Revija izhaja štirikrat letno: pomladna, poletna, jesenska in zimska izdaja.

Medijski partnerji

Radio Maribor

Novice Revije Direktor

Pridobite brezplačen dostop do najpomembnejših novic, poslanih na vašo e-pošto