Revija DIREKTOR - Navdih za ljudi, ki vodijo

Na ponujamo le klasičnega oglaševanja. Ponujamo pozicioniranje skozi zgodbe.

Zavedamo se, da tovrstno sodelovanje ni za vsako podjetje.

Tudi vsebine naše revije niso za vsakogar. Namenjene so tistim, ki želijo, iščejo in tudi najdejo več. Naši bralci so posamezniki, katerih naloga je, da vodijo in navdihujejo svoje sodelavce. S tiskano revijo Direktor ter njenim spletnim mestom jim želimo nuditi navdih in relevantne informacije z različnih področij, ki prinašajo njihovemu delu dodano vrednost. Revijo in spletno stran ustvarjamo zanje.

Na kratko o reviji Direktor

Revija Direktor je revija za vse, ki se na delovnem mestu, v poslu in poklicni dejavnosti srečujejo z izzivi vodenja (direktorji, managerji, vodje podjetij itd.). Naša ciljna publika so moški in ženske med 28. in 60. letom starosti z višjim ali nadpovprečnim mesečnim dohodkom. Revija bo v tiskani obliki po novem izhajala 4 krat na leto v obsegu od 64 do 94 strani, v cca. 5.000 izvodih. Bogato vsebinsko področje zajema teme vodenja, komunikacije, kadrov, financ, prodaje, marketinga, prava in tudi bolj sproščene bivanjske tematike. Poleg rednih naročnikov je revija mesečno prisotna na več strokovnih dogodkih (Gospodarska zbornica, GV Založba, Uradni list itd.), možno pa jo je tudi kupiti v Mladinski knjigi. Vsebinske in oglaševalske možnosti nudi tudi spletna stran www.revijadirektor.si.

Kakšna sodelovanja želimo?

Želimo si partnerje, ki razumejo našo vizijo in želijo skupaj z nami ustvarjati dodano vrednost za naše bralce z navdihujočimi zgodbami, relevantnimi informacijami ter primeri dobrih praks. 

Naša vizija je, da v slovenskem prostoru ponudimo vsebinsko bogate in široke vsebine za: 

  • vse, ki iščejo več kot le prevedene članke iz tujine, 
  • vse, ki se želijo učiti iz primerov dobrih praks, 
  • vse, ki spremljajo in ustvarjajo trende, ter
  • vse, ki razumejo pomen neprestanega razvoja in rasti.  

Stopite v stik z nami:

V kolikor se najdete v opisu, vas vabimo, da nas kontaktirate na marketing@revija-direktor.si, da vam pošljemo Media KIT in skupaj vidimo kakšne so možnosti za oglaševanje in pozicioniranje vaše blagovne znamke znotraj vsebin in aktivnosti revije Direktor.

Revija izhaja štirikrat letno: pomladna, poletna, jesenska in zimska izdaja.

Novice Revije Direktor

Pridobite brezplačen dostop do najpomembnejših novic, poslanih na vašo e-pošto